Om oss

Osnes International Services er et Norsk og Kypriotisk offisielt registrert selskap (etb. 2011 ). Osnes International Services er ment som et supplement til Viking Innovations innen den internasjonale IT og telecom bransjen, med hovedfokus på offshore shipping, samt  olje-og gassindustrien.

Supplementet består i hovedsak av å tilby relevant utstyr for salg, organisere rådgivning for installasjoner og utføere prosjektarbeid til meget overkommelige priser.

Vi er en offisiell Grandstream (VoIP ) salgs partner. Vi tilbyr våre svært høyt respekterte og meget kjente internasjonale produkter til et marked med pris som ingen kan slå. Vi tilbyr selvfølgelig våre produkter for et verdensomspennende market.

Vi tilpassr våre løsninger til deres kontor eller forretningsenhet og du vil veldig snart se avkastningen av denne lille investeringen (ROI).

Med vårt verdensomspennende nettverk gjennom Viking Innovations, er vi i stand til å hjelpe deg på alle steder i verden med installasjoner, prosjekter , kostnadseffektiv Internasjonal telefoni eller Grandstream produkter (telefoner, PBX, Kameraer, “gatewayer” og relatert utstyr). Vi tilbyr også høyt profesjonelt service personell for rigger, skipsverft, kontorer, prosjekter og operajonser hvor som helst i verden (forbehold lokale bestemmelser).

Ikke nøl med å kontakte oss for forslag, pris estimate eller tjenester på info@osintern.com  .

Osnes International Services er stadig i en bevegelse, og vi søker muligheter hvor som helst hvor de finnes. Vi tilbyr også VoIP-løsninger med lokal oppringing til nesten alle land i verden. Vi er leverandører av PBX-løsninger med nesten kostnadsfrit ringeplan gjennom Viking Innovations og partner FURUNO, men vår internasjonale numerplan er ikke begrenset til noen bestemt sentral og vi tilbyr den samme tjenesten til en hvilken som helst IP-basert telefonsentral.

OSNES INTERNATIONAL SERVICES Ltd

Hovedkontor:
Demetros Lemon Gardens
Antinoros 11, No. 306
4040 Germasoyia, Limassol
CYPRUS

Avdelingskontor:
Varabergtunet 14
4050 Sola
NORWAY

E-post: info@osintern.com
FØLG OSS PÅ :
linkedinfacebook
ØNSKER DU Å MOTTA NYHETER OG TILBUD?